. A
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Defektmentes közlekedést!

Defektmentes közlekedést! Van kellemetlenebb egy defektnél? Nem igazán. Van megoldás tüskék ellen? Igen! Olvasd tovább...

Mivel én is bringázom szembesültem azzal milyen kellemetlen defektet kapni távol az otthontól vagy a kocsitól. Ennek egy ideje vége mert bevált az egyik megoldás. Nagy csodák nincsenek mert a tüske most is belemegy a gumiba, de nem áll meg az élet, bringázok tovább. Hogyha nagyobb a lyuk és leenged a kerék akkor csak felfújom és megyek tovább. Egyszerűen csak Slime folyadékot töltöttem a belsőbe ami egy zselészerű anyag és defektnél eltömíti a lyukat. Ezt a zöld színű anyagot látni is a külsőn ahogy megszilárdult. Kb. két évig hatékony, de a külső sem bírja tovább intenzív bringázás mellett. Nekem ez vált be! 

Többféle kiszerelésben kapható nálunk ez a folyadék. Ide azt teszem ami a legideálisabb. 

Kosárba  Most akciós áron kapod meg a defektgátló folyadékot!

A használata is nagyon egyszerű. A kupak maga egy szerszám amivel az autós szelepet kitekerjük. A mellékelt csövet a szelepházra és a tubusra húzzuk. A tubus 2 kerékre elegendő Slime-ot tartalmaz így a felét a szelepen keresztül a belsőbe nyomjuk. Utána a kupak segítségével visszatekerjük a tűszelepet.

Ezután felfújjuk a gumit és a másik keréknél megismételjük a folyamatot.

5 km megtétele után bedolgozza magát az anyag a belső falra és szúrások ellen megspórolja nekünk a belső cserét.

Hogyha hasznosnak találtad ezt a cikket akkor görgess lejebb és nyomj egy LIke-ot Fb. oldalunkra.  smiley