Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Síszervíz

Dynamic Sport sí -és snowboard szerviz és felújítás

Legyél Te a leggyorsabb a pályán és rajzold Te a legszebb íveket! A Dynamic sport csapata is síel, így pontosan tudjuk, hogyan készítsük fel a lécedet vagy lapodat arra, hogy megkarcold a hegyeket.

 

Miért van szükség síszervizre?

A sítalp csúszását akadályozza a szennyeződés, kisebb-nagyobb karcok és mélyebb sérülések a sítalpon. A tompa él pedig nem tud kapaszkodni a hóba, emiatt nem kanyarodunk, hanem csak farolgatunk, vagyis fékezzük magunkat. Sőt! Lejegesedett sípályán veszélyes is életlen síléccel síelni. A vizes hó pedig feltapad a sítalp aljára, amit nehéz leszedni róla. Az ágak, kövek okozta sérüléseket javítjuk síléceden, amit javítás után waxolunk síszervizünkben, hogy tiéd legyen a legjobb, leggyorsabb síléc a sípályán.

 

 

Mit takar a síléc felújítás?

A sítalpat lemossuk, eltávolítjuk a szennyeződést róla. Ezután ha szükséges, a mélyebb sérüléseket teljesen előkészítjük a feltöltésre, majd feltöltjük felmelegített talpanyaggal. Amikor ez kihűl és megszilárdult, lereszeljük a felesleget és az ipari köves síélező géppel elvégezzük a talpcsiszolást. Ezután a művelet után élezzük az oldaléleket. Amikor a sítalp és a síléc éle tökéletes, akkor strukturáljuk a síléc talpát. Erre azért van szükség, hogy a következő lépésben felkerülő meleg wax mélyen a síléc szerkezetébe kerüljön. Ezzel az eljárással egy síelési hetet is síelhetünk waxos síléccel, snowboarddal, mert folyamatosan dolgozza ki magából a meleg waxot a talpszerkezet. Miután a meleg wax felkerült két rétegben, polírozással zárjuk a munkafolyamatot. Száradás után leellenőrizzük a munkánkat és ezután adjuk vissza felhasználásra.  

 

Dynamic Sport síléc és snowboard felújítás és szerviz

 

Ami nagyon fontos, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra!

Szervizünk 2-3 munkanapra vállalja az átadást, forgalomtól függően. A sílécek és snowboardok szervizeléséhez, felújításához a svájci Wintersteiger köves gépet alkalmazzuk, károsodástól függően egyéb kézi szerszámok közreműködésével.

Síszerviz blog.

 

Dynamic Sport síléc és  Snowboard felújítás

 

Dynamic Sport síléc és snowboard szerviz

 

Megnézem a síléc és snowboard bérlés árait is!